Uiteraard ontbreekt de mogelijkheid voor het toevoegen van bijlagen niet. De volgende accountopties hebben betrekking op automatische intervallen voor de synchronisatie, evenals het gedrag bij het downloaden van bijlagen. Je kunt deze opties wijzigen in de wizard en later in de instellingen. Thunderbird vraagt je of je een nieuw e-mailadres wilt aanmaken.

Daarna weer de update naar Windows 11 gestart via een download vanaf Microsoft want ik kreeg hem niet meer aangeboden via Windows update. Ik vermoed dat er problemen zijn met de store vanwege de transitie naar Windows 11. In 2019 was er ook een probleem en werd binnen enkele weken opgelost. Ik heb dan ook het vermoeden dat de transitie naar Windows 11 er mee te maken heeft.

ICloud Voor Mail Configureren Op Je Windows

Wanneer de andere games volgen is nog niet bekend. Rare is voorlopig nog niet klaar met Sea of Thieves en dat lieten ze blijken in een musicalnummer waarin wordt gezongen over de updates die je kunt verwachten. Zo kunnen spelers eindelijk kapitein worden van hun eigen schip, deze inrichten naar eigen smaak en een eigen naam geven – zolang het maar netjes blijft, wordt er gegrapt. De update komt uit met het zevende seizoen van Sea of Thieves, dat begint op 21 juli. De schaduw speelt een belangrijke rol in Ereban Shadow Legacy, een nieuwe adventure-game waarin jij speelt als laatste overlever van de Ereban.

  • Microsoft introduceerde Windows 10 eind juli 2015.
  • Pc gebruikers hebben met dit fenomeen te maken.
  • Mogelijk komt die later weer online te staan, maar tot die tijd kun je de stappen hierboven gebruiken.
  • Het totale processorgebruik liep dan op tot 99%, terwijl ik alleen Taakbeheer had open staan.

Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken. Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Enkele gebruikers melden dat hun computer crasht of dat ze in een ‘blue screen of death’ loop terecht komen. Vaak lijkt hier de oplossing te zijn om de computer terug te brengen naar de staat voor de update. Afgelopen woensdag rolde Microsoft onverwacht een grote update uit.

Gebruikers van de Home-editie zullen deze optie daarentegen niet meer hebben. Bovenop de verloren software, zijn er ook beperkingen qua ondersteuning van enkele features https://driversol.com/nl/drivers/mobile-phones-portable-devices/acer/hdr-cx700ve van Windows 10. Microsoft legt steeds met veel enthousiasme de nieuwe features en voordelen van Windows 10 uit. Ik vind het gewoon zo jammer en zo onbegrijpelijk dat Microsoft moedwillig alles slechter maakt, terwijl Windows 7 en Windows 8.1 gewoon uitstekend waren. Windows updates zijn niet uit te schakelen of te kiezen.

Tekenen Aan De Wand Van ‘Windows 11’ 2

Daarmee geldt dus een ‘hogere’ status voor de update die de PC Health Check-app binnenbrengt. Microsoft heeft zo’n pushbeleidin 2016 ook al gevoerdwaarbij het gebruikers van Windows 7 en 8.1 bestookte voor de upgrade naar Windows 10. De huidige app die via Windows Update wordt geïnstalleerd, kijkt of een apparaat in aanmerking komt voor upgraden naar Windows 11.

Het is een flinke download en ook de installatie duurt even. Daarna is je bureaublad zo optimaal mogelijk ingesteld. Daarom gaan we na de installatie de Windows 8.1 driver van Nvidia downloaden en installeren waardoor je beeldscherm weer goed werkt. Een Nederlandstalige oplossing kon ik niet vinden. En omdat waarschijnlijk meer mensen tegen het probleem aanlopen met dezelfde videokaart, beschrijf ik hieronder de oplossing die voor mijn klant gewerkt heeft. De onderstaande oplossing vergt wat meer kennis dan een beginneling in huis heeft.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies