Dit is een nuttige oplossing voor kritieke processen die in Windows 10 zijn gestopt. Voordat Windows 10 begint te laden, zodat u ervoor zorgt dat het de herstelmodus start, van waaruit u kunt opstarten in de veilige modus. Deze Windows 10-stopcode treedt op wanneer het proces dat nodig is om het besturingssysteem op te starten om onbekende redenen per ongeluk is beëindigd.

Je hebt geen zeggenschap meer over wanneer je deze wil binnenhalen of uitvoeren. Op die manier is je systeem altijd up-to-date. Als je een nieuw programma wil installeren moet je soms kiezen tussen de 32-bit- en 64-bit-versie.

U kunt uw problemen oplossen in de veilige modus. Als u meer informatie wilt over de veilige modus, kunt u naar Wikipediagaan voor aanvullende informatie. Vervolgens ga je naar het ‘Computer Opstarten’ tabje en klik je het hokje met veilige modus aan en met netwerk.

Hoe Maak Je Een Systeemherstelpunt Aan In Windows 10?

Welke editie van Windows u hebt kunt u tevens zien in de categorie Windows-specificaties in het onderdeel Info. Want dat kan te maken hebben met dat u een andere versie van Windows hebt. Onder andere dat is de reden dat u met enige regelmaat via Windows Updatenieuwe updates aangeboden krijgt voor Windows, waaronder nieuwe versies van Windows. Maar de ontwikkeling van het besturingssysteem Windows staat vanzelfsprekend niet stil.

  • Welk besturingssysteem van Microsoft u ook gebruikt, regelmatige updates helpen om uw computer up-to-date te houden.
  • De Weer-app op de Mac toont veel overeenkomsten met de eveneens nieuwe iPad-versie.
  • De tool checkte overigens verder niet of je ondersteunende software ook echt gebruikte.

Alleen Windows 10-pc’s waarop Windows 10 20H1 of hoger wordt uitgevoerd en die voldoen aan de minimale hardwarespecificaties, kunnen worden geüpgraded. U kunt controleren of u deze site de nieuwste updates voor Windows 10 heeft door naar Instellingen/Windows-update te gaan. Compatibele toestellen zullen ook HDR-ondersteuning krijgen, wat de belichting en kleuren van jouw games en media een boost geeft. Dat versnelt het downloaden, installeren en laden van spellen, zodat jouw wachttijden drastisch beperkt worden.

Als U ITunes Voor Windows Niet Kunt Installeren Of Bijwerken

Het enige dat je hoeft te doen is de laatste versie van de Ziggo GO app downloaden. Om de downloadfunctie te gebruiken, moet je eerst een apparaat registreren waarop je films en series offline wilt kijken. Microsoft gaat de zoekfunctie sterk verbeteren. Het maakt niet uit of je nu zoekt via het vergrootglas links onderin of via de zoekbalk in de Verkenner.

De volgende keer dat je je pc opnieuw opstart zal dat in de veilige modus gebeuren. Herhaal dan de stappen en haal het vinkje weg. Klik in dit scherm op Problemen oplossen en vervolgens op Geavanceerde opties.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies