Dat doen we met onze crew, maar ook met onze lezers. Samen zijn we de wachters van de Pixel Vault, waarin we alles opslaan wat wij belangrijk vinden. Is jouw Fortnite-, Gran Turismo- of Civilization-kennis eindeloos? Versterk ons Game-team en laat het zien in artikelen op Pixel Vault. Jeppe Carlsen slaat zijn eigen vleugels uit met Cocoon, een action-platformer waarin je ontwaakt uit een kokon en de wereld mag ontdekken.

Het programma is volledig gratis en er volgen nog regelmatig updates. Je kan dit uitbesteden, maar je kan het ook helemaal zelf doen. Bijvoorbeeld aan de hand van een schermopname. Er is niets zo makkelijk voor een kijker als de bewegingen die jij op je beeldscherm maakt 1 op 1 kunnen volgen. Deze staat altijd naast je insert en delete toets.

Overzicht Verschillende Screen Capture Software

Een ander woord voor een Print screen is snapshot, schermafdruk of screenshot. Dus mocht je deze woorden tegenkomen, dan weet je dat het hier om een Print screen gaat. Er zijn nog andere mogelijkheden voor een Printscreen. Je kunt software gebruiken van derden, zoals de eerder benoemde Greenshot.

  • De tabletmodus lijkt veel op de tegelweergave van Windows 8, met enkele verbeteringen aan de bereikbaarheid van onder andere de zoekfunctie.
  • De internetbrowser bevat net als Chrome handige extensies om je van alle gemakken te voorzien.
  • Op negentienjarige leeftijd lanceerde de toenmalige Harvard-student samen met drie klasgenoten de sociale netwerksite.
  • Het bedrijf is nu gestart met het uitfaseren van de browser.

Er is daarom besloten om het product nog beschikbaar te houden op IE 11 in oktober, maar vanaf 1 november 2021 zal GoodHabitz niet meer beschikbaar zijn via Internet Explorer. Met deze stappen wordt Internet Explorer deels uitgebannen. Het blijft niet alleen aanwezig in Windows, het krijgt ook nog support qua securityfixes, én het blijkt nog gewoon te worden gebruikt.

Uw wachtwoord kan met een Microsoft-account op elk gewenst moment en op elk apparaat met een internetverbinding opnieuw worden ingesteld. HP raadt u aan deze site om een ‘verbonden account’ van Microsoft te gebruiken om u aan te melden bij Windows. Meld u op een verbonden account van Microsoft met uw e-mailadres aan bij Windows.

Knipprogramma CC Naamsvermelding

Opera heeft verder een handige functie waarmee u tijdens het internetten ook heel makkelijk kunt whatsappen of Facebook Messenger kunt gebruiken. Met Vivaldi kunt u heel veel verschillende tabbladen tegelijk open hebben staan en handig ordenen in stapels. Brave zorgt ervoor dat u bijna geen advertenties meer te zien krijgt, maar soms laden pagina’s daarom niet. Uit een blog van Microsoft blijkt dat IE 11 wel beschikbaar blijft voor de LTSC-versie van Windows 10 en de Windows Server, daarnaast behouden Windows 7 en 8.1 ook de webbrowser. Wat Microsoft slim heeft gedaan, is het toevoegen van een Internet Explorer-modus in de Edge-browser. Hierdoor kunnen apps en websites die nog afhankelijk zijn van bepaalde sites of software toch ondersteuning krijgen van de IE-modus.

Praat Mee

«Het is een bijzondere mijlpaal in de geschiedenis van Windows», zegt Panos Panay, Chief Product Officer bij Microsoft. We hebben een lijst samengesteld met de meestvoorkomende problemen, en hoe je ze op moet lossen. Het grootste probleem, volgens de statuspagina van Microsoft , is compatibiliteit met netwerk-drivers van Intel. Dit zorgt voor vertragingen bij het afspelen van video’s of het laden van webpagina’s. Microsoft heeft Windows 11 een verfrissend nieuw uiterlijk gegeven, maar het kan zo zijn dat het dit niet jouw smaak is.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies